Reidun spilte fra start i kampen som Asker vant suverent. Det var i fjor to divisjoner mellom lagene og i serieåpningen tyder resultatet på at det fortsatt er et par hakk i nivåforskjell. Reidun ble byttet ut etter 75 minutter

Tor Magne og Kiruna FF gikk på et nytt tap i svensk 1.divisjon. Borte mot Vasalund/Essinge ble resultatet 2-0 til hjemmelaget. Allerede i dag får Kiruna en ny mulighet til å ta tre poeng. I dag møter de Syrianska FC på sin hjemmebane, som heter Lombia. Tor Magne er i startoppstillingen som venstre indreløper.

Alta IF og deres kaptein Øyvind Pedersen vant 3-2 hjemme mot Eidsvold Turn, og henger godt med i toppen av 2.divisjon avd.4. Pedersen var ifølge rapportene banens beste spiller, etter å ha tatt ut tidligere utenlandsproff Geir Frigård av kampen. Etter fire kamper er Alta ubeseiret og ligger på 4.plass.

Roar Skallebø og Sørøy/Glimt vant lørdag 2-0 hjemme mot Rafsbotn. Sørøy/Glimt er dermed ubeseiret etter to kamper og ligger godt an på tabellen i 3.divisjon avd.24.

Sami Sakka og Notodden tok en ny 3-poenger borte mot Odd2. Sami tegnet seg nok en gang på scoringslista med det andre målet til "Todden" i kampen som endte 1-3. Dermed leder laget sin 2.divisjonsavdeling etter fire kamper. Sami ble byttet ut 3 minutter for slutt.

Eline Johansen og Fløya tapte mot fjorårstoer Team Strømmen i serieåpninga i toppserien for kvinner. 7-3 endte stillinga i kampen som Eline startet for Fløya. Eline rakk likevel å vise seg frem fra sin beste side ved å klinke et mål i krysset fra 18 meter.