Årets dager er flyttet frem til siste helga i Juni. Vi skal telta på følgende aktiviteter;

Fredag 26.juni blir hektisk på mange områder.

Denne dagen arrangerer vi SIK`s fotballskole på Skjervøy Stadion. Det koster kroner 100 å melde seg på. Vi kommer tilbake til hvordan opplegget blir innen kort tid. Øyvind Pedersen jobber med det sportslige opplegget, så da er det i de beste hender!

Denne dagen skal vi også ha grilling i sentrum fra klokken 10.00 til langt utpå ettermiddagen. Vi skal ha en SIK-stand hvor vi skal selge ulike supporterartikler. Til da har vi også fått trykt opp ulike klær med SIK-logo.

Videre så har vi tatt på oss oppgaven å arrangere ungdomskonserten med The Black Sheeps, ei gruppe som nok ikke trenger noen nærmere presentasjon. Denne konserten vil gå av stabelen klokken 17.00. Dette er i samarbeid med natteravnene. De stiller med vakter. Inngangsbilletten her blir å være kroner 100,- Her må vi også stille med noen til å selge brus, is osv.

Den jobben som krever flest folk i sving på en gang er smokiekonserten på fredagsnatta. Her må vi stille med vakter samt noen til å grille. 25-30 mann må vi ha i sving da. Her er det slik at a-laget ikke kan delta på dette, da de har kamp på lørdagen. Vi er da avhengig av flere frivillige som vil gjøre en jobb for seniorfotballen.

Det å spille fotball for SIK forplikter. Det forplikter til å stille på dugnad, og dette gjelder for både a- og b-lag. Slik at alle som har spilt kamper frem til Skjervøydagene går av stabelen må nok regne med å måtte ta i et tak!

Vi kommer tilbake med mer info om dette, men til alle spillere og engasjerte frivillige, hold av disse dagene er dokker snill.