En kamp SIK2 styrte fra første spilleminutt endte med tap 3-4 for Storfjord. Gjestene var dødelig effektive, og tunga på vektskåla i dagens kamp ble Storfjords høyre kant Glenn Pettersen. Han tegnet seg i målprotokollen med to vakre fulltreffere fra langt hold.

Skjervøy innhentet gjestenes 2-0 ledelse, men SIL kvitterte rakst med to mål som Skjervøy ikke klarte å innhente på tross av massivt press. Storfjord forsvarte seg glimrende!

Skjervøys fremste profil i dag ble tremålsscorer Frode Langstrand. Han var farlig frempå ved flere anledninger, men burde i allefall satt to mål til. I første omgang ble et straffe brent, mens i andre omgang var han i ubalanse og satte ballen over for åpent mål. I den sistnevnte situasjonen burde SIK2's Bjørn Danielsen satt ballen i mål i forkant av Frodes sjanse.

SIK2 hadde spillet og mulighetene, men flere forsøk på enkeltmannsprestasjoner gjorde at flere muligheter gikk til spille.

SIK2's "Tåa" måtte av banen i første omgang med skade. Etter et dribleraid i kjent stil ble han tråkket på foten og fikk en lei overtråkk. Han regner med å være klar til neste seriekamp mot Ramfjord2 kommende fredag. -Jeg håper intensiv behandling hos SIK's fysioterapeut skal gjøre meg klar raskt, sier han i en kommentar til SIK-nett.