Guttan leverte en veldig god 1.omg som angår innsats, vilje og tæl. De trøkte til i duellene og bidro til at Senja aldri kom igang med sitt spill.Asgeir, Andreas H og Andreas J var tilbake og bidro masse med å løfte laget. Etter 2 min burde vi tatt ledelsen men Ørjan klarte ikke få foten på ballen. Mer skaper vi ikke i 1.omg men er trygge bakover. 40 min: 0-1 langskudd 44 min: 0-2 innlegg og mål. I 2.omgangen fortsetter vi bra i 15 minutter, etter dette blir vi mer og mer sliten i bein og hoder og faller ned i en 4-5-1 formasjon. Senja scorer et til etter et feilaktig straffespark. Vi skaper sjøl en god sjanse når Edgar (bror til Asgeir, som var sporty til å hjelpe oss på lørdag) kommer alene med keeper men misser.

+ Asgeir, Andreas, Andreas tilbake og innsatsen.
- Er at Svenn blir skadet, mest sannsynlig brudd i handa.