1.omg: Ligger tett og fint i lagdelene. Guttan legger en enorm innsats og tæl under hele 1.omgangen. Vi stresser LK hele tiden. Vi er mest farlig på dødballer. Øyvind Nilsen kommer alene litt skrått på målet men setter den til side for målet. Der var det nært 1-0. På overtid stanger Ronny ballen via stanga og ut. En pauseledelse 1-0 og kanskje 2-0 hadde smakt bra etter en enorm laginnsats.

2.omg: Viser tidlig at vi brente mye krutt i 1.omgang. Lyngen spiller ballen kjappere og vi blir kun løpende imellom. 0-1 etter et innlegg fra høyre.( gjør en personlig feil i forkant) 0-2 kommer på et straffe. (Nok en personlig feil) Til slutt går vi i oppløsning og til slutt taper vi 0-5.

Status med SIK: Til kampen i dag var det så si krise. Vi hadde kun 11 mann disponibel til kampen. Folk som reiser på ferie, noen borte pga personlige ting. Men det værste e at folk ikke møter opp uten å gi beskjed. Er lavmål å dolke klubben,trener og ikke minst medspillerne i ryggen. Til kampen i dag hadde vi debutant Christer Eriksen, evig unge Ole Johan Henriksen og speaker Øystein Skallebø på benken. Sporty av Ole og Øystein. Men dette er flaut og ikke bra for en klubb som SIK med masse tradisjoner å hente folk fra bygda til kamp. Målsetninga for resten av sesongen er å fullføre de siste 8 kampene.Dette handler om ære og stolthet gutter!!!