Futsal

En ny sesong står for døra. Men denne gangen er det en etter hvert populær innendørsidrett som skal representeres; futsal. SIK skal endelig tegne seg på futsalkartet i Nord-Norge! Skjervøys a-lag har i en årrekker, ved vinterstid, trent innendørs i idrettshallen på Skjervøy. Nå skal vi dra nytte av dette på et litt annet område.

Som tidligere nevnt er innendørsspill et fint utgangspunkt for å hevde seg i denne fotball-lignende idretten. Kort dreier futsal seg om det samme som fotball, men det spilles med en mindre ball og færre spillere.

Spillets dynamikk handler om å få ballen til å gå hurtig mellom spillerne, i lengderetning. Det er f.eks ikke lov til å sentre ballen tilbake til keeper på egen halvdel. Videre har futsal som mål å provosere frem det tekninske hos spillerne, ballen er derfor litt tyngre og bløtere enn en vanlig fotball. Dette er en glimrende måte å holde i gang formen med tanke på neste sesong i FK Fotball ligaen.

Alle A-lagsspillere som vil bidra er velkommen. I tillegg er flere gjestespillere fra Troms aktuelle. Det er blant annet flere spillere fra Salangen som vil kle på seg SIKs futsaldrakt. Troms Fotballkrets informerer nærmere om futsal-ligaen: 

 http://www.fotball.no/Kretser/troms/krets/Futsal-lagene-vakner/

Foreløpig stall:

Reidar Waage

Kim F. Johansen

Stian Kristoffersen

Vidar Higraff

Svenn Johansen

Richard Dahl

Martin Johansen

Lennart Waage

Bjørn Danielsen

Eirik Danielsen

Morten Nilsen

Michael Stangnes

Håkon Waage

Øyvind Nilsen

Andreas Jensen