Før hvilen

Da 1. Omgang ble låst i gang av dommer Ragnar Dahl, forventet nok de fleste tilskuerne enveiskjøring favør Skarp. Etter hvert som omgangen satt seg, kunne en tydelig se at SIK stod bra imot og at Skarp ikke klarte å produsere de helt store sjansene. Etter vel tolv minutter med jevn kriging der Skarp hadde ballen mest, fikk vi vår første store sjanse. Øystein fikk ballen i bakrom fra Øyvind N. Etter å ha forsert noen meter, plantet han ballen nede til høyre for Skarps keeper Tor- Inge Kristiansen. 1-0 til SIK og et håp om seier mot serielederen ble tent,stemningen øket betraktelig på stadion.
Dette skulle imidlertid ikke vare så veldig lenge; femten minutter senere utlignet Ole Chr. Simonsen etter klabb og babb inne i vårt felt. Vi blir igjen straffet av at flere spillere ikke makter å markere "mannen sin".
Utover i omgangen hadde Skarp et par farligheter der Andreas viste sitt maksnivå. Han hindret Skarps avslutninger som en levende vegg.

Etter hvilen

2. Omgang benyttet Skarp umiddelbart til å legge press på vertene. Men nok en gang lå SIK fint i lagdelene og nektet de ubeseirede rom å boltre seg i. Meget positivt!
Kampbildet utviklet seg til at Skarp fikk rulle opp ballen til litt over midten, men balltap og SIK-brudd gjorde at vi kunne kontre. Michael fikk derfor flere store sjanser. Han kom to ganger så å si alene med keeperen, det uten å lykkes. Skarp fikk mange dødballer på vår banehalvdel, deriblant frispark og en drøss med cornere. Det var disse som Skapte mest trøbbel for SIK, men en god Andreas avverget flere feite Skarp- sjanser.

Kampen sett under ett var rimelig jevnspilt og 2. omgang bar preg av at ingen maktet å overliste de to gode keeperne. Totalt hadde nok Skarp ballen mest, men fotball handler om å score mål, derfor ble det uavgjort. Banens beste var Andreas Jensen, flott å ha han tilbake etter et lite opphold!

Dermed avga Skarp poeng for første gang i år!

SIKs lag: Andresas Jensen; Vegard Larsen, Ronny Olsen, Joaquin Flatvoll, Øyvind Nilsen; Melo, Ruben K, Svenn J; Øystein S, Michael S og Truls J.

PS! Guttan begynner herved å børste støv av stålet!