SIK møter denne helga det relativt nye Tromsølaget Ishavsbyen i vinterserien. Ishavsbyen, som i fjor endte rett foran SIK på tabellen, har foran denne sesongen forsterket laget bl.a. med et par tidligere TUIL-spillere. Bjørn Vidar Stenersen og Håvard Ottesen er begge tidligere TUIL-spillere, og har en rekke kamper fra 1.divisjonsnivå. David Lundblad som denne vinteren tok overgang til "byen", er reist over til svenske Kiruna FK for å spille der.

Vår egen Tor Magne Oppheim er med i den diskusjonen så vi vil oppdatere siden når ting er avklart. Tor Magne fikk for øvrig sitt førstefødte barn i går, 6. April. Det ble ei lita jente. Vi i Skjervøy Idrettsklubb gratulerer!!

Vi er også til denne kampen noe tynt bemannet. Fra forrige kamp er Håkon og Asgeir med, mens Roger(rødt kort) og Kim(skadet nese) er uaktuelle. Lennart(halsbetennelse) og Pål(operert stortå) er usikre. Martin er enda ute med skadet kne. Alle unntatt Martin ventes å være klar til cupkvalik 2.påskedag mot samme motstander.

Andreas, Tore, Øystein, Svenn, Håkon, Reidar, Asgeir, Magnus, Michael, Ronny, Odd-Arne og Morten er med. Trener Nilsen benytter nok anledninga til å aksle favorittrøya si også denne i helga, om det skulle bli prekært. Bjørn har fulgt kondisjonsøktene hele vinteren og ville hatt små problemer med 90 minutter. Veteranen Odd-Arne Høyer blir å regne med for fullt fremover på a-laget. Hans rutine kommer godt med for et ellers ungt lag.