#1682034Etter en dårlig opplevelse sist kamp mot Nordkjosbotn, smakte det godt med seier igjen. Kraftig vind preget starten av oppgjøret og vi startet i motvind. Det tar kun to minutter før TUIL scorer. Et frispark fra venstre blir slått inn og deres spiller header ballen mot hjørnet. Der ligger Andreas i lufta og med en god redning får han slått ballen i stolpen. Returen kommer ut i feltet og etter mye klabb og babb får TUIL pirket ballen over streken. 0-1. Vi hever oss etter en rufsete start og etter 10 minutter kommer Ronny fri langs høyrekanten. Han slår inn mot en fremadstormende Truls, som blir felt. Straffe! Truls tar straffen selv og setter den sikkert til venstre i mål. 1-1.

Ronny kommer etter 20 minutter gjennom men treffer ikke rent og ballen flyr over mål. I løpet av kampen skulle han få en rekke store sjanser. Etter 25 minutter kommer Truls gjennom, men også han bommer. Neste gang er det Hans sin tur, men også mot han redder keeper og Øyvinds skudd på returen blir avverget på strek. Et så hardt press må til slutt gi resultat og nettopp det gjør det etter halvtimen spilt. Truls får ballen på venstrekanten og skjærer innover, før han setter fart mot mål. Alene med keeper gjør han ingen feil og vi er i føringen, 2-1!

Ledelsen blir kortvarig, for bare minuttet etter får TUIL frispark på venstresiden. Frisparket er godt slått og får en liten retningsendring. 2-2. Vi skulle likevel gå til pause med ledelse, for etter 35 minutter kommer Ronny løs , han avslutter på keeper, men Øyvind og Truls er med på returen og til slutt er det Truls som pirker ballen inn og fullfører sitt hat-trick. (Truls er nok fornøyd med det, ikke bare scorte han mål, men han vant et internt veddemål med vår keeper Eirik Danielsen. Truls hevdet under frokosten, hardnakket at han skulle score minst tre mål i dag. Eirik var kjapt ute med et sikkert veddemål(trodde han), men Truls var den som lo best til slutt) Før pause har vi flere gode sjanser. Ronny har en heading i stolpen og to alene med keeper. TUIL har også et farlig frispark som treffer tverrliggeren.

Først etter 63 minutter løsner det endelig for Ronny. Truls kommer rundt på høyrekanten og slår inn, hvor Ronny kommer i hundre og liggende får han ballen i mål. 4-2. Ikke lenge etter kommer Ronny helt alene med keeper. Han velger å gå for kraft og ballen smeller i stolpen og ut. Etter 70 minutter får TUIL deres største sjanse. En corner blir hælflikket videre mot krysset, men der er Christer og header ballen i tverrligger før han klinker den bort. Ti minutter før slutt kommer vår siste scoring. Truls og Ronny kombinerer fint og sistnevnte finner Øyvind foran boksen og han setter ballen sikkert i mål.

Etter pause har vi god kontroll på kampen. TUIL har svært få store sjanser og til slutt er det en fortjent seier. Bortsett fra en rufsete start er SIK-gutsen absolutt til stede og alle mann bidrar med hardt arbeid i 90 minutter. En god lagseier og vi ser fram mot Skognes neste lørdag!

Skjervøy IK - Tromsdalen 2 5-2

Andreas Jensen; Christer Eriksen, Steinar Bakke, Øystein Skallebø, Anders Nilsen; Steve Thomassen, Øyvind Thomassen, Ørjan Skallebø; Hans Christian Larsen, Ronny Olsen, Truls Johansen

Innbyttere: Steffen Larsen, Andreas Pedersen, Lars Petter Henriksen, Brian Stangnes Kjeldsberg

*Brian og Andreas debuterte for SIK.

2 min : 0-1
10 min: 1-1 Truls Straffe
30 min: 2-1 Truls