Tap 0-1 idag mot TIL2. I dag stilte vi med 17 mann klar til kamp, 3 helt nye: Frederic Kvamme, Hans Georg Hansen og Steve A.Thomassen. Vi gjennomfører en god 1.omgang der vi skaper 5 feite sjanser. Men vi er ikke kald nok i det avgjørende øyeblikk. Som mange ganger før når man ikke scorer på opplagte sjanser, får man en midt i fleisen rett før pause. Nok en gang slipper vi markering i boksen og går til pause 1 mål under. Surt etter å ha skapt mange gode sjanser etter bra spill. I 2.omgangen holder vi nullen,men vi klarer ikke å sette ballen i mål etter store sjanser. Derav 4 enorme muligheter.Den største sjansen får Stanga når han lopper over keeper, men skuddet blir stoppet på streken.

Mye positivt å ta med seg etter kampen. Har nevnt de 3 nye som ga et positivt inntrykk. I tillegg var det veldig gledelig å se Ronny Olsen bidra igjen med 2*45 minutter.Michael Stagnes med sin første kamp for året. De siste 25 min gjorde Kim F.Johansen et "lite" comeback etter lang tids skadeavbrekk og ikke minst opptrening etter kneoperasjonen.

Pluss: Kommunikasjon, Innsats/Vilje, Skaper 13 målsjanser
Minus: Ineffektiv, for lite spill langs bakken