#1488453Nok en gang ble kampen preget av uvær og sterk vind. I første omgang spiller vi i motvind, men vi takler dette godt. Etter ti spilte minutter kommer Ørjan seg fri på midtbanen og spiller flott gjennom Hans Christian. Alene med keeper gjør han ingen feil og vi får en fortjent ledelse. Drøye ti minutter senere er det Johan som kommer alene med keeper, men denne gang avverger deres sisteskanse. Det var ikke en omgang preget av altfor mange sjanser, men etter halvtimen spilt kommer Truls alene med keeper og setter den trygt nede med stolperota. 2-0 står til pause, noe vi kan si oss fornøyd med siden vi spilte i motvind.

Det går ikke lange tida i andre omgang før Truls kommer seg fri alene mot keeper, men nok en gang gjør deres keeper en god redning. Lars Petter har kommet inn i etter pause og fra sin venstreback er han ivrig på å vise seg fram. Han kommer på en flott overlap etter en time får ballen over på høyrefoten og slår inn. Innlegget er hardt og vinden gjør det ekstra vanskelig for keeper, som får ballen rett på seg og klarer å rote ballen inn i nota. 3-0! Men det går ikke lange tida før det blir mer dramatikk på Skjervøy stadion. Skognes får slått inn fra høyresiden og deres venstrekant får løsnet skudd. Der er imidlertid Andreas ute med en flott redning. Den redning var ikke ulik mye av keeperne har trent mye på i løpet av treningsoppkjøringen, nemlig å komme tidlig ut for å avverge. Likevel får vi ikke klarert ordentlig og Skognes får slått ballen inn i feltet igjen. Der er Ronny uheldig når ballen treffer armen hans. Dommeren lar spillet gå, men linjemannen har vinket. Etter å ha tatt seg en prat med linjemannen bestemmer dommer seg for å blåse straffe. Deres straffetaker setter imidlertid ballen utenfor stolpen og Andreas var uansett etter den.

Kanskje ble han ekstra motivert av straffen han fikk blåst mot seg, for det er Ronny som 5 minutter senere er frampå etter en corner og scorer. 4-0! Vi scorer enda tre mål til før slutt. Hans Christian kommer seg løs på høyrekanten og i reneste FIFAstil sentrer han over til Truls, som får en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål. Truls fullfører sitt hat-trick etter at han presser keeper og får en enkel jobb med å sette ballen i mål. Vi husker fra forrige kamp at Truls hadde et "hat-trick veddemål" med vår keeper Eirik. Han var også denne gangen like kjepphøy og denne gangen var det Steve som tok ham på ordet. Nok han gang kunne Truls le sist etter nok et vunnet veddemål. Like før slutt får også Hans sitt andre mål for dagen og vi vinner fortjent 7-0. En god gjennomført kamp av alle mann og vi holder også nullen for første gang i år. (Faktisk første "smultring" siden september 2011!)

SIK - Skognes 7-0

Mål: Truls 3, Hans 2, Lars, Ronny.