Årets andre hjemmekamp i dag. Motstander Salangen. Denne kampen skulle vi styre og spille god offensiv fotball. Salangen kom ut som forventet i et lavt press. Vi er altfor upresis i pasningspillet og vi klarer ikke å flytte beina fort nok i det defensive og offensive arbeidet. Vi gjør to klare feil når vi er på tur framover. Vi blir brudd og pang pang så står det 0-2 til Salangen. De fikk kampen inn i sitt spor og er farlig frampå flere ganger.

I pausen var fokus: 1. Positivitet 2. Presisjon 3. Innsats
Vi gjør et bytte: Martin Langeland inn for Frederic Kvamme

Vi får et mye større trøkk, men skaper lite sjanser etter spill. Vi er helt klart mer farlige på dødballer. Vi må vente helt til 86. min. Innbytter Mikael Moen bryter ballen høyt oppe, ballen havner hos Øyvind Nilsen som er kald alene med keeper. Vi legger om til 3 mann på slutten og var også helt nedi 2 mann de siste minuttene. Etter bytter og uthaling av tid legger dommer Olsen til 7.minutter. På et frispark fra høyre med Nilsen sender vi alt inni boksen, deriblant keeper Andreas. Serven er meget god, vi får et godt trykk i boksen og etter litt klabb og babb dunker unge Moen ballen i nota !!

Vi oppnår et poeng der vi i forkant ikke hadde vært fornøyd med den ene poenget. Men etter som kampen utartet seg skal vi være godt fornøyd med 1.poeng. Da står vi med 1 seier, 1 uavgjort og 2 tap. Målforskjell: 6-13

Laget: Andreas,Øyvind,Ronny,Hans G,Andreas H,Kim,Asgeir,Steve,(Mikael 82 min)Hans Chr,Frederic(Martin 46 min) og Ørjan (Espen 75.min)