I dag var det klart for den 3.kampen for 7'er laget. 10 jenter fra SIK var klar for kamp,selv om snøen lavet ned.
Vi begynte veldig godt,med mye bra spill. Særlig satt pasningene og flere gode veggspill. Akkurat det vi har trent på. Vi kom til flere sjanser,men ballen ville ikke inn i mål. Enten reddet keeper eller så gikk skuddene utenfor. Noen min senere gikk Reisa opp til 0-1 og 0-2 men SIK jobbet godt og jentene gir aldri opp. Rett før pause fikk Helene S to gode treff og stillinga var 2-2 til pause.
I pausen ble vi enig om å fortsette det gode spillet,men være mer nøye med skuddene. Det gikk 30 sek og Helene siktet godt med skuddet og vi ledet 3-2. Men ikke lenge, rett fra avspark fikk en reisaspiller et godt treff på ballen og stillinga var plutselig 3-3. Jentene jobbet godt, spilte fint i mellom seg og vi kom til flere sjanser. Helene var god foran mål i dag og scorte 2 mål til og Reisa et til. Stillinga var da 5-4.
På slutten ble vi presset litt bakover. Og som en av foreldrene sa: de mest brukte ordene fra trener Fredriksen på slutten va: få den/ballen ut!!!...... Vinnerinnstinket slo inn for fullt på slutten...he he! Men SIK vant 5-4 til slutt i en meget spennende kamp og den morsomste kampen hittil i år.Super god innsats av jentene.

Neste kamp er mandag borte mot nordreisa1 i 5'er fotball.