Vi startet sesongen med internkamp mellom blå og hvit på Lerøy stadion. Pga litt sykdom og drill var vi kun 15 jenter klare til kamp. Så vi hadde 1 innbytter på deling. Det betydde masse spilletid og det var morsomt ifølge jentene,men selvsagt veldig tungt. Det var mange slitne spillere på banen i 2.omgang.

Hvit stilte med : Kathrine, Victoria, Anne M, Ingeborg A, Tuva, Merete og Mia

Blå stilte med: Hannah, Helene, Kathrine M, Marte, Siril, Aurora, Emile og Ida. Ida spilte 1.omgang for  blå og for hvit i andre omgang.

Dette var første 7'er kamp for mange og med kun 1 trening ute på stor bane, så ble området stort for mange. Men jentene viser en fantastisk innsats og et godt humør! I første omg var det blå laget hakket vassere i spill og innsats og hadde en ledelse på 4-0 før de hvite reduserte til 4-1 rett før pause. I 2.omg kom det hvite laget ut i rakett fart og scorte to flotte mål av Merete og stillinga var lenge 4-3. Dette stod seg til det var 10 min igjen, da scorte Hannah for blå. Blå scorte 2 til på slutten slik at sluttresultatet ble 7-3. Til kampen i dag benyttet vi oss av frisoneprinsippet. Dette gjelder egentlig kun 5'er fotball, men man kan gjennomføre med lillejenter/ gutter hvis trenerne vil dette. Dette fungerte veldig bra, vi fikk satt igang spillet på en fin måte og vi fikk effekten av spill langs bakken. Det vi må jobbe videre med er presshøyden av det angripende laget som ble stående for høyt i presset. Men veldig fornøyd med dette tiltaket og vi kommer til å bruke dette mere.

Bra jobba jenter! + en stor takk til alle foreldre og andre familiemedlemmer som stilte opp på kamp.