I natt måtte vi stille klokka en time fram, det betydde litt mindre tid mellom to harde kamper. Det fikk vi merke de siste 10-15 minuttene. En jevnspilt 1.omgang der Fløya har et overtak, de kommer til flere innlegg og skaper 3 store sjanser. På stillinga 0-0 kommer Truls på et godt løp bakfra, alene med keeper mister han litt balanse i skudd øyeblikket og ballen går utenfor. 0-1 kommer et 34 minutter. I den påfølgende duellen som fører til målet får Eirik seg en trøkk i hodet og må ut. Øyvind Nilsen måtte finne veien mellom stengene. Stillinga står seg til pause. I pausen gjør vi noen forandringer ,og vi får mer spill langs bakken. Samtidig som vi er flinke til å true bakrommet. I det 48.min kommer ballen ut i returrommet etter corner, der står Steve og sender avgårde en "suser" i langhjørnet. 1-1

Første minuttene etter egen scoring er det viktig med konsentrasjon, dette klarer ikke vi å følge opp så i 52.min går Fløya opp til 1-2 etter markeringssvikt på en dødball. Dette har vært et problem i hele vinter, at motstanderne kommer alt for lett til i boksen på dødballer. Etter scoringa bølger spillet fram og tilbake. Etter 70.min kombinerer vi fint på venstre siden. Svenn kommer bakfra på et sugende løp, mottar ballen på bakre og sklir ballen inn i målet. Den scoringa var det vilje og tæl bak. De siste 15 minuttene er vi dyktige slitne og henger ikke sammen som lag, så Fløya scorer to mål i det 85. og 88.min.

Ei helg som har gitt oss mange positive svar.Samtidig må vi stikke fingeren i jorda og erkjenne at vi har mye å jobbe med fram til seriestart og NM kvalik den 10.april No trener vi mandag, tirsdag og onsdag hjemme på Skjervøy før vi tar påske.