Vi er i tett dialog med kretsen, Finnsnes og ikke minst Skjervøy kommune som er eiar av banen. Dialogen går rett og slett ut på om det blir kamp eller ikke. Pr i heller det mot at kampen blir utsatt. Det ligger enda mye snø og is på banen, vi er avhengig av enormt mye hjelp fra han som bestemme været (i tillegg til all den innsatsen som legges ned av mange med SIK-hjerte).
Det har vært diskutert flere ulike løsninger, f.eks å "snu" kampen, slik at vi spiller kampen nå på Finnsnes i stede for på Skejrvøy. dette lot seg ikke gjøre det FIL-SIK er berammet til den helga da "Finnsnes-i-fest" pågår. Vi har stor forståelse for at dem ikke ønsker å flytte vekk denne kampen.
Det har også kort vært diskutert at vi spiller vår hjemmekamp på en annen arena, men dette er heller ikke et reelt alternativ for oss.

vi kommer til å oppdatere den her saken, om ikke time for time, men dag for dag. I morgen kommer regnet, håper det kommer ned som varmtvann,for da er det enda en sjangse for at det blir kamp på Skjervøy Stadion førstkommende lørdag.