Motstanderen er Bardu. Laget fra indre troms har ikke hatt en optimal start på sesongen men er bare tre poeng bak oss. Bardu har gitt de fleste lagene trøbbel hittil i år, og vi forventer en tøff kamp på kunstgresset på Setermoen. I fjor høst vant vi 1-0 i samme kamp. Morten ble matchvinner med sitt hodestøt i andre omgang. Bardu var nok det laget som ga oss tøffest motstand av de 6 kampene under Pål Nilsens ledelse i fjor.

Til dagens kamp er brødrene Lennart og Håkon Waage usikre med sykdom. Begge er visstnok rammet av influensa. I et msn-intervju har Stanga prøvd å gi uttrykk for at han er syk, men som den rutinerte reporteren jeg er har jeg ikke latt meg lure av spøkefuglen og tøysekoppen i Klaus Dreyersvei på Skjervøy.

Med seier i hengekampen er vi godt med i toppen av tabellen, og bare et poeng bak FK Senja som vi møter neste helg. Med tre poeng i morgen kan vi klatre helt i ryggen på seriefavorittene L/K med seier i Lyngen kommende helg. Det vil da bare skille et poeng opp til laget som i fjor spilte i 2.divisjon. En virkelig utfordring venter og vi må ha maks uttelling for at vi skal klare seier i begge disse kampene.

Vi krysser fingrene for et godt resultat!