Av Øystein

For en uke siden var vi høyt oppe etter seieren mot L/K. I dag fikk vi leksjon i effektiv fotball hos Senja.

For en knapp måned siden sto det mye skriverier i riksdekkende media om viktigheten av å nullstille seg etter en seier. Da ble det henvist til Norges landslag som hadde  knust Ungarn borte og skulle møte Moldova hjemme kort tid etter. Denne mentale egenskapen gjelder like mye i 3.divisjon om en ønsker å prestere og vinne kamp etter kamp. Det så ikke ut som om vi var nullstilt til dagens kamp!

Det startet som vi håpet og trodde på stadion. Vi tok føringen spillemessig og før halve omgangen var spilt satte Reidar inn 1-0 til oss. Roger ble spilt fri og var på skuddhold. Fra skrått hold sleivet han en perfekt målgivende til unge Waage som sikkert bredsidet ballen i nettet. Oppskriftsmessig ledelse tenkte alle på stadion.

FK Senja ville det annerledes! Noen minutter etter vårt mål får de frispark fra sin venstre side. På et flott slått frispark ruver den høye midtstopperen og kapteinen høyest og header ballen bak Andreas Jensen. Resultatet holdt seg til pause og er rettferdig ut fra ballbesittelse og sjanser.

I andre omgang er det jevnt. Spillet bølger frem og tilbake men likevel er det vi som kommer til de største sjansene. Både Ronny, Reidar og Roger hadde sine muligheter. Omtrent midtveis scorer FK Senja direkte etter corner. Det er usikkert om det var noen spillere borti ballen.

Nå legger vi om til 3-3-4 og kjører fremover for å få utligning. Da skjer det som ofte skjer; FK Senja kontrer og den lettebente spissen drar Ronny til side med  ei vakker overstegsfinte og plasserer ballen i hjørnet. Kampen er punktert og vi kan glemme å avansere på tabellen.

En skuffende affære på stadion. Selv om vi ikke ligger tilbake for Senja i spill og sjanser er vi ikke giftig nok når vi kommer innenfor 16-meteren. SIK-netts subjektive skribent vil gi Reidar honnør for solid innsats. Reidar var frisk i ankelen og måtte nok en gang tåle mye juling hos aggressive stoppere, men spilte til tross for dette hele kampen.

Neste kamp er mot Reisa. Treng æ si mer!!???