Kampen åpnet bra for Skjervøy, etter noen minutter med med mye feilpasninger fra begge lag tok Skjervøy etter hvert over kampen. Spesielt midtbanen med Kim- Fredrik, Svenn og Ruben gjorde livet surt for Senja spillerne. De var høyt oppe i press og presset Senja spillerne til å slå mye feilpasninger. Etter 18 minutter tok Skjervøy ledelsen med Truls Johansen. Unge Johansen tar i mot ballen rett utenfor 16 meteren og lar seg ikke be to ganger før han smeller ballen i mål fra drøyt 16 meter, en sterk prestasjon av unggutten. Johansen var for øvrig en konstant trussel for Senja forsvaret og kunne med litt hel ha sendt SIK opp i 2-0, men slik ble det dessverre ikke.
Senja kom mer og mer inn i kampen og rett før pause skulle de få sin utligning. Venstrekanten til Senja kommer seg rund på nettopp venstre siden, legger ut en klassisk 45 graders pasning og en umarkert Senja spiller setter ballen kontant i mål. Et unødvendig mål å få imot, spesielt i og med at det var på overtid i første omgang. Det var en god første omgang av Skjervøy, de spilte seg fint ut fra forsvaret flere ganger og bekrefter at laget blir mer og mer samspilt.
Etter 20 sekunder av andre omgang får Senja straffe. Andreas Jensen får et tilbakespill og utspillet hans treffer uheldigvis en Senja spiller, til slutt ender det med straffe. En helt grei avgjørelse av dommeren. Straffen settes i mål av den tidligere Tuil spilleren Jørgen M. Marthinsen.
Ut i omgangen sliter SIK guttene med å flytte på beina sine og blir på etterskudd i det meste av spillet.
Kampens store prestasjon kommer av keeperen til SIK, Andreas Jensen. Etter et skudd av en Senja angriper gir Jensen en retur, på returen står en umarkert Senja spiller og kanskje alle i skarphallen trodde det skulle bli mål, men nei. Løven Jensen klarer på et spektakulært vis og stoppe skuddet med en helt skinnsyk redning og får dermed sin fortjente applaus fra de oppmøtte tilskuerne.
I resten av omgangen er der Senja som styrer, SIK kommer seg til noen angrep og Michael Stangnes var nær en utligning. SIK målet kommer ikke denne gangen og det er til slutt Senja som punkterer kampen til 3-1 etter 83 min. Kampen ebber dermed ut.

Nok en fin gjennomkjøring for SIK spillerne. De spilte til tider god angreps fotball, men ble etter hvert litt for sliten og klarte ikke stå helt imot et godt Senja lag. Rikhard Dahl gjorde et aldri så lite comeback og SIK nett håper han blir med videre ut i sesongen. Ute var Lennart “mennesket” Waage og Øyvind Nilsen.

Skjervøys lag: Andreas- Pål, Ronny, Andreas , Tore- Kim, Ruben, Svenn- Roger, Michael og Truls.
Innbyttere: Ørjan, Espen, Øystein, Rikhard og Eirik Danielsen. Reserve keeper Danielsen Jr. Satt på benken hele kampen.