Det var en litt spesiell kamp på Rustadhøgda på lørdag! Fjorårets seriemester i 3. Div og 4. Div møttes til dyst. For at alt skulle gå rett for seg. Ble kampen ledet av en meget god dommer Ragnar Dahl, og hans assistenter. Så alt lå til rette for en god fotballkamp. I tilegg kom pauseunderholdinga 5 min før kampstart. Kom fallskjerm hoppere dalene ned fra en overskyet himmel med litt regn i lufta.
Skjervøy åpnet kampen med å gå rett i angrep. Skjervøy var flere ganger farlig frampå. Men som en liten trend vi er inni nå, så vil ikke ballen i mål!! Selv om vi fra Skjervøy som satt på tribun prøvde å hjelpe ballen i mål. Så ville det seg ikke.
1-0
Så etter 7 min. Jonas Simonsen (BOIF) får ballen. Fører ballen noen meter og klinker til. Ball går rett i krysset fra ca 20 meter. En vakker scoring av unggutten fra Målselv kommune. Debutant For SIK, Marco Anneli, var sjanseløs.
Fra 1-0 scoringa til BOIF og til 32 min. Var det en kjedelig kamp. Ingen lag klarte å få overtaket.
1-1
33 min: SIK får frispark fra ca 25 meter. Michael Stangnes gjør seg klar til å ta frisparket. Han ber kampens dommer om og flytte muren. Tar springfart og skrur ballen over muren og elegant i mål.
2-1
40 min: BOIF får frispark. Simonsen tar sparket, og ballen går i mål. Hannes andre scoring for dagen.
3-1
45 min: Igjen er unge Simonsen på raid på Skjervøys banehalvdel. Kommer ned til dødlinja og får lagt inn. Etter mye klabb og babb setter Magnus Henriksen returen i mål! ( Eks. SIK og NIL- spiller).
Pause
3-2
60 min: Svenn blir felt og SIK får straffe. En korrekt avgjørelse av hr. unge Dahl. Stangnes tar det, og setter ballen til høyre for keeper.
4-2
74 min: Marco Anneli er uheldig. Et langt utspill fra hjemmelagets keeper. Ballen spretter over Marco og Jonas Simonsen løper og setter ballen i mål med hodet. Dermed lager han sitt tredje mål for dagen.
88 min: Det går mot tre poeng til BOIF. Laget har nå tatt 12 poeng på sine seks kamper. Imponerende av et lag som debuterer i årets 3. divisjon.
Benyttede spillere:
Marco Anneli, Andreas Hellberg, Joakim Flatvoll, Svenn Johansen, Øyvind Nilsen, Vegard ”Arne” Larsen, Melo, Ruben Kristiansen, Espen Larsen, Øystein Skallebø og Michael Stangnes.