10 jenter møtte til kamp i dag. Vi kom litt seint i gang med kampen siden Manndalen måtte vente på ledebil i tunnelen. I starten av kampen sleit vi med spillet, var dårlig bevegelse, pasningene satt ikke og de fleste skuddene gikk utenfor og rett på keeper. Men akkurat som noen trykte på en knapp ble spillet bedre. Og 3-1 målet var det virkelig klasse over. Siril får tak i ballen på midten, fører ballen noen meter før ho spiller ut til høyre mot Rikke. Hun demper ballen fint og legger fint inn foran mål langs bakken, der har Hannah skaffet seg rom på bakerste, hun legger breisida på ballen og den går perfekt opp i nettet. Et skikkelig A-B-C angrep. Til pause leder vi 3-2. I pausen snakker vi om bedre bevegelse,føre ballen når vi kan og spille til hverandre når vi må. Dette blir bedre i andre omgang, spillet blir bedre og vi kommer til flere sjanser etter godt spill. Til slutt scorer vi 4 mål i denne omgangen og Manndalen et. Altså sluttresultat 7-3