Endelig løsnet det spillemessig og ikke minst hadde vi marginene på våres side. På Fredag hadde vi et langt og konstruktivt møte der vi fikk snakket ut om sesongen så langt.

1.omgang: I forkant blir vi enig om å gå hardt ut og styre spillet. Det motsatte skjer, vi åpner passivt og forsiktig. Ishavsbyen tar ledelsen etter ca. 11 min på langskudd. Men heldigvis svarte vi bare 5 min senere på ei flott scoring av venstrebacken Øyvind Nilsen. Han kommer bakfra i stor fart der han forserer mange "byen" spillere og er iskald alene med keeper. En flott prestasjon av Nilsen. De siste 15 minuttene har vi brukbar kontroll på kampen, men slår for mye langt og mye i bakrom uten vinkel på pasninger.

I pausen: Snakker vi om å bruke Melo mer i oppspillfasen, mer tempo, konsentrasjon og ikke minst være nøyaktig på dødballer.

2.omgang: Vi åpner med et stort engasjement og guts som vi ikke har vist i hele år. Vi skaper mange 2 mot 1 situasjoner. (Noe som gleder en tidligere ving :-) Ørjan som starter 2.omg er aktiv og gjør det lett for Øyvind å bruke rommet mye. Midtbanen jobber godt, forsvaret er kontant i spillet sitt. Eirik i mål løfter seg etter en litt nervøs 1.omg. Hans Chr jobber godt på topp. Men er nødt å trekke fram Melo som spilte spiss for første gang. Rolig med ball, sterk i kroppen og gjør de andre god.
Målet: 60 min får vi corner. Etter et innøvd trekk møter Nilsen ballen perfekt med hodet og stanger ballen kontant i mål. Etter målet faller vi litt ned, blir preget av resultatet og blir mer nervøs i spillet. Men vi jobber utrolig godt og skaper mange overganger, men er fremdeles litt for upresis i det avgjørende trekket. Men vi vinner fortjent og vi vinner pga en stor LAGINNSATS !!