Lennart, som går under kallenavnet "Mennesket", satte punktum med sitt første mål for a-laget. 21-åringen debuterte i 2004 og har i løpet av årene flere målgivende innlegg fra sin høyre back, men scoringen har uteblitt. Da vi fikk straffe på overtid i dagens kamp forærte våre faste eksekutør Øyvind Nilsen den til Lennart, og han satte den sikkert i mål. SIK-nett tror vår løpsmaskin nå har fått blod på tann og scorer flere mål inneværende sesong!

De som møtte opp på Skjervøy stadion i dag fikk se Reisa gå opp i ledelsen etter et flott langskudd av Tor Martin Mienna. Vi kom tilbake før pause med scoringer av Roger(2) og Morten. Som nevnt satte Lennart punktum med sin straffescoring, slik at sluttresultatet ble ' 4-1.

Vi ligger nå på andreplass, tre poeng bak L/K som har en kamp mer spilt. Vinner vi hengekampen vil vi gå forbi på målforskjell.

Benyttede spillere:
Jørgen Pedersen; Lennart Waage, Ronny Olsen, Øyvind Pedersen, Øyvind Nilsen; Svenn Johansen, Ruben Kristiansen, Kim F. Johansen; Michael Stangnes, Morten Nilsen, Roger Bjørvik.


Innbyttere:
Andreas Jensen for Jørgen Pedersen, Tore Skallebø for Svenn Johansen og Ørjan Larsen for (?)