Siste hjemmekamp ble spilt i dag mot Laksvatn. Etter 7 strake tap og siste seier i Juni, var det godt med 3 poeng.
I forkant av kampen var fokuset: Tempo, overtallsituasjoner og døballer.
Vi startet med 4-3-3 LAGET: Eirik, Martin, Andreas, Ronny, Edwin, Øyvind, Asgeir, Espen, Magnus, Ørjan og Hans Chr. Kampen åpner med mange feilpasninger, dødballer til Laksvatn og et dårlig tempo i kampen. Etter 15 minutter forlater coach Fredriksen tribunen for å ta sin vante plass på benken. Det vi trengte var et mål for å senke skuldrene og for å slippe oss mere løs. Istedenfor kommer spissen til Laksvatn alene med Eirik og plasserer ballen i det lengste hjørne og vi kommer under med 0-1. Heldigvis svarer vi fort. 3 min etterpå kommer Espen på skuddhold og ballen går via stolpen og inn. 1-1 til pause

I pausen: En "liten" tordentale fra treneren på 2 minutter der fokuset var større tempo, skape overtallsituasjoner, presisjon i pasningsspillet. Bli flinkere og bedre på de taktiske valgene med ball og uten ball. Alle spillerne fikk 10 minutter på å bevise om de var intr i å spille kamp. Etter 10 minutter kommer det et trippelbytte: Truls, Steve og Lars Petter inn. Ut med Espen, Ørjan og Martin. Rett etter bytte slår Øyvind en perfekt corner. Unge Olsen rager høyest i lufta og stanger inn 2-1. Bra !! Etter målet forventet vi større bevegelse og presisjon og mange målsjanser. Ting blir litt bedre, vi skaper flere sjanser men utnytter sjansene på en dårlig måte. De siste 15 minuttene er batteriet tomt for mange spillere og Laksvatn kommer høyere opp på banen og skaper en del halvsjanser. Men kampen ebber ut og vi vinner fortjent 2-1.
Gult kort: Magnus Henriksen

Neste kamp: Lørdag borte mot Fløya