Av Øystein

Sami Sakka og hans klubb Notodden FK vant søndag i toppoppgjøret mot Lørenskog. Sluttstillingen 5-3 betyr at de gikk hele sesongen uten tap og får dermed spille i adeccoligaen til neste år.

Notodden har hele sesongen vært solide, men har denne høstsesongen spilt mange uavgjorte kamper. Dette har ført til at Lørenskog krympet inn forspranget foran siste seriekamp slik at de med seier ville passert Notodden og snytt de for opprykket på målstreken.

Dette skjedde imidlertid ikke og SIK-nett kan gratulere Sami og NFK med opprykket! Sami spilte fra start på venstre kant. Les mer om opprykket på NFK's hjemmeside her.

Øyvind Pedersen og Alta IF hadde foran siste serierunde en teoretisk mulighet til opprykk. Om Harstad slo Raufoss og Hammerfest tok poeng mot Nybergsund samtidig som Alta vant, ville de rykket opp på bedre målforskjell enn Raufoss.

Alta gjorde jobben med å slå Brumunddal 2-0 borte, og Hammerfest spilte 1-1 og berget dermed plassen. Likevel gjorde Raufoss jobben med å slå Harstad 4-1 borte og rykker dermed opp. Alta endte på 2.plass! Les hva Alta IF skriver på sin hjemmeside.

I dag kan vi lese at Øyvind har avslått Alta IF's kontraktforslag. Les om saken på Altapostens sider.