Vi visste det ble tøft - men vi hadde trua på tre poeng. Det skulle ikke gå slik vi ønsket og håpet, for vertene fra Salangen ville mest i denne kampen.

Vi kom fint i gang på en brukbar gressbane på Idrettsheia. Roger var tre ganger forbi sin back og svingte legg i starten og det så ut som at vi skulle tilrive oss initiativet i kampen. Når så Salangen tar ledelsen etter cirka et kvarter, er det de som får blod på tann - og vi er paralyserte. Vi kommer ikke til større sjanser, for straks vi erobrer ballen og skal bygge opp angrep så faller forsvaret til SIF helt til egen 16-meter og etterlater seg tilnærmet null bakrom. Vi klarer heller ikke å utnytte det enorme rommet mellom deres forsvar og midtbane.

På 15-20 minutter er SIF dødelig effektive og leder hele 4-0 til pause.

Vi legger om i andre omgang for å prøve å skape situasjoner foran målet til Salangen. Planen om å slå langt på Morten og Øystein gir ikke ønsket effekt. Vi vinner ikke tilstrekkelig med dueller - og kantene er ikke tilstede når vi får stusset ballen videre. Andre omgang er vi, paradoksalt nok siden vi la om til tre mann bak, mer solid defensivt. Det blir målløst i andre omgang. Ingen av lagene skaper store sjanser og ut fra første omgang er det et rettferdig sluttresultat.

Som i fjor gikk vi på tap i Salangen. Ikke kan vi skylde på noe heller -  heller ikke underlaget som var godt nok i massevis til å spille ball på.

Det positive er at en fotballkamp fort blir historie. Vi har rettet blikket frem mot kommende helg. Da gjester L/K vår grønne øy.

 Se bilder fra reisen og kampen (kampbilder tatt av Reidar Waage).

Benyttede spillere:
Andreas Jensen; Lennart Waage, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Øyvind Nilsen; Tore Skallebø, Ruben Kristiansen, Kim F. Johansen; Michael Stangnes, Øystein Skallebø, Roger Bjørvik.

Innbyttere:
Morten Nilsen for Roger Bjørvik, Espen Larsen for Michael Stangnes.