#1488453Etter drøye fem måneder med opptrening, var det endelig klart for seriestart for SIK i 2012. Første kamp gikk borte mot Salangen 2 på idrettsheia. Kampen ble preget av sterk vind, noe som gjorde det vanskelig å spille.

SIK startet med medvind i første omgang. Etter 25 minutter header Hans Christian i stolpen, men ikke lenge etter skulle han få sin revansje. Etter ca 30 minutter fører Erlend opp langs venstrekanten og får slått inn med venstrefoten. På bakre stolpe dukker Hans Christian opp og treffer stanga igjen, men denne gang via stolpen og inn. 1-0!

Drøye 10 minutter senere står Erlend bak nok et mål, når han finner Truls som er like utenfor 16-meteren. Truls får vendt opp og skyter ballen nede i venstre hjørne. 2-0. Det kunne fort ha blitt en scoring til når Ronny finner Steve 45 grader ut i feltet, men på nærmest åpent mål er Steve uheldig og skyter i stolpen. Likevel går vi til pause med en tomålsledelse.

I andre omgang spiller vi i motvind, men det er likevel vi som får de største sjansene. Ronny kommer etter ca 70 minutter alene med keeper, men fra en spiss vinkel setter han ballen i stolpen. Ti minutter senere er Hans Christian på farta igjen og setter ballen i nota, men linjemannen har allerede vinket for offside. (Noe de fleste på SIK var enige i var en feil avgjørelse. Var det Bjørnar som gikk på linja igjen?) Salangen får seg en redusering etter ca 80 minutter på et frispark fra ca 20 meter som går rett i mål, men det er for sent og våre gutter kan reise hjem med tre poeng.

Vi tar seieren under vanskelige forhold, men seieren kan trygt sies å være fortjent. Til tross for vanskelige forhold skaper vi desidert flest sjanser og vi ser nå frem til neste kamp som er neste lørdag om en uke på Nordkjosbotn Kunstgress kl 14:00 hvor vi blir tatt imot av Nordkjosbotn. Vi ser fram til en god treningsuke som forhåpentligvis ender med tre nye poeng!