Av Øystein

Dagens kamp mot Kvaløysletta ble spilt i flott vær! At det ble grillet gjorde en ekstra fin ramme rundt kampen.

Med mer tilskuere enn på lenge styrte vi hele første omgang. Vi kom ut på backene gang på gang og både svingte legg og spilte oss via midten, men kom ikke til de enormt store sjansene.

Etter å ha eid ballen hele starten er det Reidar som har den største sjansen etter ca. halvspilt omgang. Alene gjennom plasserer han ballen til side for keeper. Den utrusende keeperen til Kvaløysletta viser fantastisk reaksjonsevne da han parerer avslutningen med sin venstre fot.

Hele første omgangen sto vi høyt i banen og trillet fint ball. Tidvis triller vi ball bedre enn noen gang tidligere i år, da vi kombinerer mellom høyre og venstre side. Likevel viser det seg vanskelig å bryte i gjennom det tette kompakte KIL-laget.

I andre omgang var planen å slå fra back mot motsatt indreløper som skal heade ball mot Reidar, der vi ønsker å skape situasjoner i boksen. Dette klarer vi ikke! I stedet for å avvente og få folk i posisjonene sine er vi litt for utålmodige og det blir noe planløst.

Vi kommer til et utall av cornere, men klarer ikke å omsette sjansene i mål. De siste ti minuttene legger vi om til to spisser der vi skyver Ronny opp. I stedet for å slå langt på Ronny, som skal stå tett med Reidar, setter vi Olsen på løpeturer med KIL-forsvaret. Vi klarer dermed ikke å opptre optimalt etter tankegangen. Likevel har vi presset og få minutter før slutt setter Ronny ballen i mål - men blir avvinket for offside.

Det ender 0-0, og det kan vi til slutt takke Andreas for. I en kamp der han er arbeidsledig er det godt gjort å være konsentrert, noe han beviser med å fotparere et skudd fem minutter før slutt. KIL-spissen var helt alene gjennom, men vår sisteskanse er vanskelig å overliste.

Vi spiller ikke noen dårlig kamp, og vi møter et godt lag - slik vi forventet. Likevel tar vi alltid som mål å vinne hjemme og dermed er kan vi ikke være helt fornøyde. Litt av skylden kan jeg som trener ta, da jeg kunne valgt å gjort andre taktiske trekk i andre omgangen. Men jeg tror det er greit å legge etterpåklokskap til side å fokusere på at vi holder nullen og skal jobbe videre mot en god kamp neste fredag mot Fløya.