Samling med gruppa “Talent Nord-Troms”
Da var samlingen for guttene gjennomført. Samlingen ble gjennomført i Nordreisahallen lørdag 17.desember fra klokken 11 -14. Seansen startet med instruktør Bjørn-Arne Olsen, som hadde en halvtime med basisøvelser der guttene fikk se om koordinasjonen fungerte. Vi kan vel trykt si at dette er noe som de fleste kan trener mer på. Vi la inn dette som en del av samlingen for å få en bevistgjørelse av hvorfor vi trenger en sterk muskulatur rundt mage, rygg og knær. Mangt et stort talent er blitt ødelagt pga. av skader i disse områdene.  Alle øvelsene som ble utført kan alle gjøre hjemme uten noe som helst av apparat.
Samlingen fortsatte med Ruben Kristiansen og Trond Hallen. Hallen instruerte, mens Kristiansen ble brukt som øvelsesbilde. Dette var meget vellykket og Ruben gjorde en utmerket jobb som eksempel. Vi skjønner godt at TIL har hentet denne gutten. Guttene som var på samling sto og lyttet intenst når Ruben snakket. Ruben er et stort fotballtalent og forbilde. Dette er vi overbevisst om tente en indre motivasjon som trengs om man skal klare å ta talentet videre i en karriere.
Til slutt spilte vi selvfølgelig fotballturnering. Mange slitne gutter avsluttet samlingen klokken 14, men vi tror at mange gutter gikk også hjem med en ny motivasjon som kommer til å gjøre disse til fotballspiller som Troms fotballkrets kommer til å ha glede av i fremtiden.
De som var på samling

 
Navn
Posisjon
Født
Klubb
2
Runar Abrahamsen
Keeper
97
Nordreisa
3
Noah Fossum
Forsvar
97
Nordreisa  
4
Ola Jonassen
Mb
98
Burfjord
5
Tobias Nilsen
Mb/spiss
99
Skjervøy IK
6
Simon Sandberg
Forsvar/Mb
97
Nordreisa
8
Vegard Sørensen
Angrep
97
Skjervøy IK
9
Peder Kaasen
Angrep
98
Burfjord IL
10
Atle Torgeir Sandøy
Mb
97
Rotsundelv Il
11
Espen Flatvoll
MB
97
Nordreisa
12
Eskil Dalheim
Angrep
98
Skjervøy IK
13
Vegard Flatvoll
Angrep
98
Nordreisa
14
Erik Holmen
MB
99
Burfjord IL
15
Martin Karlsen
MB
98
Nordreisa
16
Jens Kristian Fossvoll
MB
99
Nordreisa
17
Brian Kjeldsberg Stangnes
MB
97
Skjervøy
18
Andreas Pedersen
Forsvar
97
Skjervøy
19
Lasse Danielsen
Angrep
99
Burfjord IL
20
Jens-Richard Pedersen
Keeper
97
Burfjord IL

 
Neste samling blir lørdag 7. januar 2012. i Nordreisa
Fotballhilsen fra
Nils Trygve, Tommy og Tom Hugo