Etter nok en solid sesong så er det vel naturlig at andre klubber har meldt sin interresse for vår eminente tekniker fra Nordreisa.
Man får fra tid til annen henvendelser fra andre klubber som vil sjekke ut spillere og deres kontraktsforhold, uten at det da færer til noen overgang. Om Ruben viser seg frem fra sin beste side under treningsoppholdet så er det mulig at han har spilt sin siste kamp i SIK-drakta. Om så skulle bli tilfelle så viser det nok en gang at SIK er en klubb som gjerne lar spillerne prøve seg på høyere nivå. Dette er et uttalt mål fra styret, og som man i praksis også viser at man mener alvor med.
Skulle det ikke bli noen overgang på Ruben, så er alle veldig glad for å se han spille i SIK-drakta til neste år også. En drakt som han kler veldig godt :)
Med dette oppholdet får Ruben sjekket ut nivået som kreves. Om han holder dette nivået nå,får tiden vise. Om det ikke skulle bli noen overgang til Skeid, så får vi tilbake en spiller som har vært å fått nye impulser, og som har fått smake litt på nivået. Slik som Kim-Fredrik gjorde med TUIL foran årets sesong.

LYKKE TIL RUBEN!