I dag spilte SIK lillejenter sesongens andre kamp med 7'er laget. Motstander var Rotsundelv borte. Kampen gikk på grusbanen ved siden av Rotsund skole. I et surt og kaldt vårvær bølget spillet mye fram og tilbake. Jentene sleit med å spille ballen langs bakken på en "litt" humpete bane. Rotsundelv kom til kampens første sjanse, men etterhvert kom vi mer og mer inn i spillet. Midtveis i 1.omgang fikk Frida godt treff og 0-1. Like etterpå var det Siril sin tur å skyte 0-2. Noen få minutter før pause kom en Rotsundelvspiller seg igjennom hele SIK laget og scorte 1-2.
Men nok en scoring av Frida og Siril sørget for at vi gikk til pause 1-4

I 2.omgang spilte jentene godt de første 20 minuttene, da satt samarbeidet og pasningene bedre. Det gikk fort i svingene og plutselig ledet vi 1-7. Rett før slutt scorte Rotsundelv og sluttresultatet ble 2-7
Nok en god kamp av jentene. God innsats, godt humør og til tider meget bra spill.

I morra har 5 'er laget kamp hjemme mot Burfjord kl 1830:.........

Kampen mot Burfjord gikk kjempebra. Ble litt endringer på laget pga skolefest. Så 4 stk som spilte kamp i går måtte spille i dag også. Mye bra spill,mange flotte mål,nydelige skudd og godt humør. Ble seier til 5'er laget også.