Av Øystein

Mandag og Tirsdag denne uka har Ronny vært på besøk i Harstad og fikk der med seg to treninger og en internkamp.

Det var til høstens seriekamp mot TUIL2 at HIL-trener Tom-Kåre Staurvik tok turen, etter tips om flere interessante talenter i SIK. Etter kampen var den tidligere Bodø/Glimt, Rosenborg og GIF Sundsvallspilleren mest interessert i å se nærmere på vår stopper og kaptein.

- HIL er interesserte i å hente meg, og vil forsøke å ordne meg en jobb som elektriker. De ønsker at jeg skal jobbe 75% og kjøpes fri resten, sier Ronny. Han kan fortelle om et fint opphold der han ble lagt frem klubbens planer. - De har en 3 årsplan hvor de ønsker å kjempe i toppen i løpet av de neste par årene fortsetter Olsen.

Han kan fortelle at tempoet var noe høyere enn han er vant til fra 3. divisjon, og i tillegg syns han at mange av øvelsene han fikk prøvd på treningene var utrolig bra. - Det ble terpet på relativt enkle øvelser hele året gjennom der sier Ronny.

Internkampen gikk fint for Ronnys del. Han var høyre stopper, noe som var uvant i starten da han er venstre stopper hos oss. Da han ble vant til det gikk det helt fint kan han berette.

Hvordan vurderer du mulighetene for klubbskifte?

- Jeg holder alle muligheter åpen! Det var i allefall skikk-skikk-skikkelig bra å få nye impulser. Det beste av alt er at de skulle legge alt til rette om jeg kommer. Jobb og leilighet skal være på plass da. Til og med kaffetrakteren skulle stå på når jeg kommer avslutter Ronny. 

Ronny er kontraktløs og vil ikke bidra til noen millioninntekt for klubben om han velger å ta overgang.