Turneringen blir slik vi kjenner den fra tidligere, for de små på dagen, og de litt større litt seinere på dagen. turneringa går av stabelen 29.-30.desember.
Dette er ei turnering for vennelag, og vennersvennerlag. For de voksne er prisen satt til kroner 600 pr lag. For å melde sæ på, send enten sms til undertegnede på tlf 92049595, eller en epost til vegar@skjervoyik.no så e det gjort. Send med lagleder, og lagets navn.
Når det gjelder spillere på aldersbestemte lag så kommer vi tilbake til tid for oppmøte. her blir det gjort som vanelig, at det deles lag når alle er møtt opp. Lagledelsen under kampene står a-lagsspillerne for.

Når det gjelder de voksne, så ønsker vi som arrangør å sette ekstra fokus på at dette er en venneturneing, ikke en turneing hvor det viktigste er å vinne. Påmeldingsfristen er satt til søndag 27.desember. Alle lag må i forkant sende inn ei liste over navn på spillere. Disse listene vil arrangementskomiteen se gjennom, og hvis man finner lag som er spesielt toppet, så vil dette laget bli bedt om å gjøre noen endringer.

vel møtt. og spread the word :)