Aldersbestemte klasser:
Starter på mandag  med de yngste klassene som er fra miniputter til og med lillegutter og lillejenter.

Tirsdag spiller smågutter/småjenter. Første års gutte- og jentespillere spiller også tirsdag. Siste års guttespiller og jentespillere er med på seniorklassen.

De som spiller på aldersbestemte lag melder seg på individuelt, så vil arrangøren sette sammen lag. Om noen har ønske om å spille på lag med ei venninne eller en kompis så kan man ønske dette ved påmelding. Påmelding begge dager starter kl. 11.00 og siste frist er 11.30. Pris: 50 kroner per spiller.

Senior:
Mandag kl. 17.00 starter seniorklassen i Effect-cupen. Dame- og herreklassen spilles begge dager.

Foreløpig er det meldt på et knippe lag. Gamle kjenninger som Ægirs Matroser, Team Tarald, Arnøy, JohnBoys samt et par sterke lag fra innlandet er påmeldt. En ny bekjentskap blir laget bestående av musikere. Laget har tatt det treffende navnet Guttan av stål. SIK-nett regner med å få inn påmelding på flere lag. Bl.a. fjorårsvinnerne Manpower bestående av bl.a brødrene Waage. Johansen-guttene som i fjor kom på tredjeplass med laget Seigmenn ventes også påmeldt. Leeds, Smørbukkan, FK Haukøy og Team Pokémon håper vi melder sin ankomst. Ja, og selvsagt Tufte da... Vi hadde rekord med 16 herrelag i fjor og håper på like mange i år. På damesiden er det meldt på to lag foreløpig. Et lag fra innlandet og  en gammel kjenning i Skjervøybaserte Gold diggers. I fjor var det tre damelag påmeldt. Vi håper på fire-fem i år!

PS! Alle som er kontaktperson for sitt lag på sende inn alle navn på mail innen søndag kl. 18.00! Pris per lag er kroner 800,- og betales i sekreteriatet ved ankomst. mail: skjervoyik@hotmail.com

For skøy
I større grad enn tidligere år virker det som om turneringa får et litt mer avslappet preg over seg, slik at det skal være morsomt for alle. Med tilfeldig trekning kan et par av favorittene ryke allerede i gruppespillet! Det vil si at en underdog vil kunne få en flott mulighet til å nå langt.

Kom i hallen å se på morsom og god fotball mandag og tirsdag. Det vil være tradisjonelt salg i kiosken.