Av Øystein

Roar Skallebø(34) stiller seg positiv til å ha en rolle i SIK's trenerteam neste sesong. Etter å ha vært i dialog med klubben sier han at det kan finnes en løsning der han får et ansvar rundt a-laget. Det er ikke avklart enda hvorvidt Roar ønsker å ha det formelle hovedansvaret. Roar trente SIK i 2002, da som spillende trener og laget endte på 8. plass i 2.divisjon. Mange husker kanskje siste seriekamp den sesongen hvor Stålkameratene spilte mot oss på et islagt gressdekke. Vi vant for øvrig kampen 1-0 etter mål av Fred-Jøran Johansen.

Roar har uttalt at han i utgangspunktet ikke ønsker å spille fordi han vil at de unge skal få spilletid. Likevel vil han bli et alternativ om det skulle trenges. De siste sesongene har han vært spillende trener i Nordreisa, vært innom L/K og sist sesong bidratt i Sørøy/Glimt. Han spilte også en kamp for SIK i 2005. Kampen endte med seier 1-0 borte mot Kvaløysletta.

En annen Skjervøygutt er også aktuell for en rolle i SIK's trenerteam. Tor Magne Oppheim(27) har sagt han gjerne vil bidra i moderklubben. Tor Magne er bosatt i Tromsø, og vil da få et ansvar i forhold til Tromsø-gruppa. Oppheim spilte sist sesong i svenske FF Kiruna i den svenske 1.divisjon Norra.

Dermed ser det ut til at det kan gå mot en spennende løsning med Øystein og Roar Skallebø samt Tor Magne Oppheim i a-lagets trenerteam i sesongen 2007.