I dag Torsdag ga Roar Skallebø(34) sitt endelige svar til klubben. Han blir med i trenerteamet rundt a-laget. Opplegget er ikke helt spikret, men det ser ut til å gå mot delt treneransvar for han hans yngre bror Øystein. Siden Øystein jobber daglig for klubben vil han være en naturlig kontaktperson for folk utad. Roar har også sagt at han er disponibel for å spille, og vil dermed også være ei forsterkning for laget.

Hva angår kampleder, så vil en fra trenerteamet til en hver tid lede kampene fra sidelinjen. Dette vil kanskje komme til å variere litt ut fra hvem som er mest aktuell for spill på 11'ern.

Neste steg i prosessen er nå å få avklaring rundt spillere som har tilbud fra andre klubber og også å jobbe mot Tor Magne Oppheim som leder for Tromsøgruppa.

De spillerne som pr. dags dato har kontakt med andre klubber er Reidar Waage(Alta IF), Ronny Olsen(Harstad IL) og Michael Stangnes(Hammerfest FK). SIK vil prøve å få ei avklaring rundt disse spillerne raskest mulig og ønsker selvsagt å ha alle med videre neste sesong.