Med en downperiode i månedsskifte august/september med fire strake tap skulle man kanskje tro at håpet om medalje i årets 4. divisjon var borte. Det er det ikke! Faktisk er det enda mulig å ta sølvet, men da må Lokomotiv Tromsø avgi minimum tre poeng på de to siste kampene.

TIL 3, Senja 2, Kvaløya og vi kjemper om den siste medaljen - enda uviss hvilken valør. Alle kan ta sølvet - bare i teorien riktignok.

Alle de nevnte lagene har avgitt poeng den siste tiden. Også mot svakere plasserte lag har det blitt tap for medaljekandidatene. Før de siste to rundene ser det slik ut(gjenstående kamper i parantes):

1. NIL 50 p(Ulfstind H, Valhall H)
2. Lokomotiv 39 p(Fløya 2 B, Ulfstind H)
3. Skjervøy 36 p(Senja 2 B, TIL 3 B)
4. Kvaløya 36 p(TIL 3 H, Skognes H)
5. Senja 2 35 p(SIK H, BOIF B)
6. TIL 3 33 p(Kvaløya B, SIK H)

*alle har 20 kamper.

Flere av lagene møtes internt. Vi møter to av medaljekandidatene våre på bortebane. Vi har ikke all verdens bortestatistikk denne sesongen med 4 seire og 5 tap. Om vi skal havne blant de tre beste er det nok så sikkert at vi bør vinne minimum en av de to siste kampene. Det er fullt mulig om alle er skjerpet og klare!

I morgen drar vi til Senja for å møte andrelaget deres. Forrige oppgjør gikk i august, og vi husker at 4-1 ledelse ble til 4-6 tap! Den skal vi gjøre vårt beste for å revansjere, og forhåpentligvis tar vi medlaje når sesongen er over!

Islandsbotn i morgen kl. 1300.