Av Øystein

TUIL var tidlig ute med å vise sin interesse for vår kaptein etter årets sesong, men den neste kontakten kom i det Reidar hadde vært i lengre dialog med Alta. Reidar hadde så godt som bestemt seg for Adeccoligaspill for finnmarkingene da TUIL tok kontakt igjen. Tilbudet fra Tromsdalen var bedre enn Alta's og valget ble derfor greit for årets toppscorer i TiTo-serien.

I tillegg til et sportslig godt tilbud i TUIL har Reidar fått en gunstig avtale med sin nåværende arbeidsgiver Renholdsservice som gjør at han kan fortsette for bedriften i Tromsø med arbeidshverdagen tilrettelagt for fotballsatsning. Et større sosialt nettverk i Tromsø enn i Alta vil nok heller ikke virke negativt da 20-åringen flytter fra Skjervøy i januar.

Reidar Waage har vært en av de mest oppofrende spillerne i SIK de siste 3-4 årene, både på og utenfor banen. Han har i tillegg til sin krigerske spillestil også de rette holdningene for å komme langt som fotballspiller. En spiller som har hjertet på utsiden av drakta kommer godt med i alle klubber.

SIK-nett ønsker Reidar lykke til i 2.divisjon med TUIL og ønsker han selvsagt velkommen tilbake til oss når han ønsker å spille i blå/hvit drakt igjen!