'
Reidar underskrev i går avtalen som gjør at han blir spillende hovedtrener i SIK, sammen med Svenn Johansen. Waage besluttet i forrige uke at han ikke lengre ville satse med TUIL, og etter samtaler med moderklubben er vi lykkelige for å knytte til oss en slik ressurs!

Etter fem sesonger i TUIL har kraftspissen fått nyttig input av dyktige trenere. Rune "Lille" Martinussen, Morten "MP" Pedersen og Gaute Helstrup har vært Reidars trenere disse årene, som inkluderer spill i adecco-ligaen og i 2. divisjon.

- Jeg ser frem til å komme i gang. Jeg og Svenn vil jobbe for å innarbeide en tydelig formasjon. Flere unge spillere har allerede bemerket seg gjennom gode prestasjoner i 4. divisjon. Jeg er sikker på at de vil fortsette å blomstre nå som vi er flere som vender tilbake til SIK, og bidrar til trygghet på og utenfor banen. Jeg tror en av mine fremste egenskaper som trener blir evnen til å lytte og ha tett kontakt med spillerne, sier Reidar.

Videre drømmer han om at vi skal fortsette å bygge klubb på øya. - Vi må fortsette å jobbe sammen for å videreutvikle stadionanlegget. Flomlys og tribuner hadde vært noe, sier han.

Hva er dine beste minner etter fem sesonger i TUIL?
- Opprykket i 2011, der vi vant alt fra tidlig på sommeren. Vi markerte oss i historiebøkene som mestscorende lag i allnorsk fotball noensinne. Mine to første scoringer i adecco-ligaen var også morsomme. De kom i 2-0 seieren mot Stavanger FK i 2009.

Før TUIL-eventyret hadde du fem år i moderklubben. Hva husker du best fra de årene?
- 7-0 hjemme mot Lyngen/Karnes i 2006. Jeg scoret fire før jeg måtte med ambulanse på helsesenteret å sjekke ankelen for mulig brudd. Toppscorer og "Årets spiller" i Troms fotballkrets i 2007 er også gode minner. Diplomen for "Årets spiller" henger sentralt plassert i leiligheten, for og si det sånn.

Nå skal vi nok en gang få glede av Reidars herlige oppofrende stil. I TUIL sa de "Tøffere en toget - Reidar Waage". I SIK fikk han tilnavnet  "Der bomber" etter kruttpakken Gert Muller.

- Jeg er klar til å gå i krigen, avslutter vår spillende hovedtrener.

Velkommen hjem!