Av Øystein

I går kveld klokka 23 tok Reidar beslutningen om hvor han spiller neste sesong. Valget sto mellom det svært attraktive tilbudet fra Alta IF i 2.divisjon og SIK. Heldigvis for oss valgte Reidar å bli hjemme i moderklubben. Reidar var lenge svært fristet av et fint tilbud fra finnmarksklubben, som ikke minst ville vært et fint steg videre for Reidar sportslig sett.

Likevel tror og håper SIK-nett at vi neste år skal være med på og gi Reidar et ytterligere løft som fotballspiller. Sist høst blomstret den hardtarbeidende spilleren i sin rolle som spiss.

Reidar sier i en uttalelse til SIK-nett at han var fristet av Alta, men totalsituasjonen med skolegang i Nordreisa og at moderklubben skulle tilrettelegge for han ble avgjørende. Ikke minst satte Reidar pris på lovnadene fra SIK om å legge tilrette om han med en annen anledning ønsket å røre på seg.

- Jeg setter stor pris på at SIK ønsker å legge til rette for meg kommende sesong. Om vi klarer å få tilvekster i de tre reisaspillerne og beholder stammen fra i fjor tror jeg vi blir gode neste sesong, sier Reidar.

Reidar er en av flere SIK-spillere som er bosatt i Reisa pga. skole- eller jobbsituasjon. Dette krever endel kjøring til og fra trening. Naturlig blir det dermed å ordne effektiv og fleksibel reiseordning for spillerne.

Dette var den beste nyheten vi kunne få på en slik mandag. Nå ser sesongen 2007 litt lysere ut enn i går, og i går så det ikke direkte mørkt ut!!! Tidligere på nyåret skrev også Stian Pedersen under for SIK. Arnøygutten er motivert til å trene for fullt og bidra så godt som mulig. Om den tekniske midtbane/angrepsspilleren er i form vil han være høyaktuell for startellever'n.