Av Stanga
'
Onsdag var dagen og høydepunktet for selve treningsleiren i umeå!
Da spilte vi ei meget prestisjetung turnering over 2 økter, morgen og ettermiddag. Totalt var vi 4 lag, med 4 spillere på hvert lag. Skader gjorde til slutt at trener Bjørn Nilsen måtte hive seg med på 2 av lagene for å fylle opp, noe som skulle vise seg å bli en suksess for hvertfall et av lagene.
 
På forhånd var selvsagt de som hadde delt lagene favoritter, ikke uventet med Kim, Lennart, Øystein og Tore på et lag, de 3 førstnevnte sto for lagdelingen. Det gikk som forventet i gruppespillet, dette laget ble vinner av pulja, tett fulgt av Lag 1. Lag 4 endte sist og var rimelig gretten før finalerundene etter bare en seier i gruppespillet, ettersom de ble å møte vinnerne (Lag 2) i semifinalen. Disse skulle avgjøres over 2 kamper, borte og hjemmekamp.
 
Finalene.
 
Første kamp var Lag 2 mot Lag 4 ( ”Benken” som en for øvrig kvikk og god Håkon Waage kalte laget sitt etter gruppespillet). Bjørn Nilsen tredde inn for en skadet Ørjan. Han ble et godt oppspillspunkt og favoritten fikk store problemer med å håndtere den rutinerte ringreven. Benken banket favorittene 4-0 i første møte, og var på god vei mot semifinale. Ringreven scoret 2 og la opp til 2! Andre kamp endte 2-2, dermed måtte Øystein & co nøye seg med bronsjefinale, og ”benken” var i finalen.
 
I den andre kampen møtte lag 1-lag 3. Noe som var forventet å bli en jevn kamp, etter at lagene hadde en seier mot hver mot hverandre i gruppespillet. Før kampen sa en meget kjepphøy Svenn Johansen, at det var walk over og at hans lag ville vinne lett. Det endte hele 6-0 til Lag 1 og Svenn måtte bite i det sure eplet! Andre kamp rann ut i 4-2 til Svenn sitt lag etter at Lag 1 sparte seg mest mulig til finalen.
 
Bronsjefinalen ble Lag 2 mot lag 3.
Tro det eller ei så vant lag 3 denne kampen, og de store favorittene måtte nøye seg med sisteplass i turneringen.
Finalen endte 1-1 med sjanse til begge lag, men lag 1 var nok nærmest seieren med skudd i stolpen og mange opplagte sjanser. Dermed måtte alt avgjøres på straffer. Andreas voktet buret for lag 1, men Martin for ”benken”. Keeperne reddet ikke noen av straffene. Reidar, Michael og Ronny scoret for lag 1, men Magnus og Håkon skøt hvert sitt i stolpen for lag 4 og dermed ble Lag 1 de store seiersherrene, og de jublet som om det var en Champions league finale!
 
Seieren var fortjent, bare og gratulere!
 
Lagene:
 
Lag 1 (vinnerne)
Ronny
Reidar
Michael
Asgeir
 
Lag 2
Øystein
Kim
Tore
Lennart
 
Lag 3
Roger
Svenn
Morten
Bjørn Helge/Bjørn Nilsen
 
Lag 4 (benken)
Ørjan
Magnus
Håkon
Pål
+ Trener Bjørn avsluttende spill.
Se Reidars vurdering før turneringsstart:Treningsleir+001.avi
Se Vinnerlaget's utrolig flotte seiersrop:Treningsleir+025.avi