Tore
Tore Skallebø

Trives

Tore var den første som flyttet fra Skjervøy og ned til Stavanger av brødrene Skallebø. Pål flyttet først til Haugesund, for å gå på skole der. Like etter flyttet han til Stavanger. Hvor han i dag jobber for et oljeselskap i byen. Det samme gjør, Tore som også studere ved siden av å jobbe. - Vi trives kjempe fint her nede! Fint klima, fin by og godt å prøve noe nytt, sier Pål.
lagbilde Madla
Madla IL. Trykk på bildet, for større bilde...

Madla IL og 4. divisjon

Som kjent har Pål og Tore spilt på A-laget til SIK i mange år, i lag med sine brødre Øystein (Y) og eldste bror Roar. - I dag spiller vi for 4. divisjons laget Madla IL. Vi har ett kjempe fint anlegg her, med naturgress og kunstgress. Klubben holder på å legge nytt kunstgress, så det her blir bra! Klubben skal også bygge nytt klubbhus, legger Pål til. Prislappen vil være rundt 12 millioner kr! Madla IL er gammelklubben og hjemstedet til Reidar Mæland (rådmann i Skjervøy kommune).
madla 1
Treningsfeltet
gamle arnaen
Den gamle arenaen

Fire grabbar!

- Vi er fire stk som leier et hus i lag. Torben Hansen som også er fra Skjervøy bor i lag med oss. Vi har det kjempe bra her nede. Tiden her nede går i jobb, trening og venner! Selvfølgelig når vi har mulighet, tar vi turen innom Viking Stadion, for å se Tippeliga fotball!

Madla IL og Erik Thorstvedt

Historikk MADLA IDRETTSLAG � � FRA 1919 TIL 2009 Bakgrunn Madla Idrettslag ble stiftet 9. Mars 1939. Men grunnlaget ble allerede lagt i 1919 gjennom etableringen av Madla Ungdomslag med stiftelsesdato 24. August dette år, gjenstiftet 18. November 1928. Den andre forløperen var Madla Fotballag stiftet 10. Mai 1927. Da mange Madlaungdommer hadde tilhold og medlemskap i begge disse organisasjoner, var det derfor naturlig at det snart oppsto diskusjoner blant medlemmene om å knytte de to lagenes aktiviteter sammen i en felles organisasjon. Etter innledende forhandlinger og fruktbare diskusjoner ble styrene i Madla Ungdomslag og Madla Fotballag i 1939 enige om å etablere Madla Idrettslag. Som lagets stiftere regnes følgende personer: Bjarne W. Revheim, Magnus Lilledal, Rasmus Lerang, Magnus Øglænd, Astrid Bue, Agnes Frafjord og Jacob Husebø. I lagets første godkjente lovverk framgår det bl.a. at sammenslåingen er � �uoppløyseleg� �, som i praksis innebærer at Madla Idrettslag i realiteten kan feire 100 års jubileum i 2019. Dette ble også påpekt av Statens Ungdoms og Idrettskontor i forbindelse med endelige godkjenning av lovverket i 1946. Men da dette trolig ikke var stifternes intensjoner, er 9. Mars 1939 det etablerte og anerkjente historiske utgangspunkt for Madla Idrettslag. Kjente Madlaspillere i andre klubber Terje Austenaa Viking Leiv Bjørnsen Viking Olav Håland Vidar Kjell Lundal Viking Per Aril Meling Ålgård Roar Pedersen Bryne,Viking Odd Kåre Røgenes Bryne Erik Thorstvedt Viking, EIK Tønsberg,Bprussia Mønchengladbach, IFK Gøtebprg, Tottenham Morten Tønnesen Viking Kilde: www.madlail.no