Av Øystein

Pål fikk seg en real trøkk i ryggen i kampen mot Fløya i forrige hjemmekamp. I en duell fikk han et kne i korsryggen og måtte kjøres av banen i ambulansen med sterke smerter.

Legen sykemeldte han i fire uker og det tydet på at sesongen var over for vår stabile venstreback.

I dag, halvannen uke etter skaden var Pål tilbake i trening og kunne i dag gjennomføre ei joggeøkt. Allerede sist mandag var han tilbake i jobb, så ryggskaden var ikke alvorlig - heldigvis!

Til kampen mot Ramfjord på lørdag må Svenn og Ronny stå over med tre gule. Kim sparer også ankelen for å være friskmeldt til siste serierunde mot L/K. Martin er også udisponibel, slik at det er første gang på mange år at familien Johansen ikke er representert i troppen. Bare synd at søster Eline er i Slovenia på landslagsoppdrag, ellers måtte hun nok steppet inn.

Dermed er det sannsynlig at junioren Espen Larsen får sin debut om ikke fra start så med et innhopp. Espen har trent med oss hele året og var med i troppen sist helg på Senja. Asgeir er også på perm fra militæret og er disponibel til helga.

Lennart spilte lenge med sin ankelskade, som han pådro seg mot TUIL2 tidlig i vår. Etter mye frem og tilbake med leger og fysioterapeuter besluttet han å ta fritt resten av året for et par uker siden. Ekspertene har konkludert med at han rev av leddbånd i ankelen, og all treninga på den skadde ankelen har gjort at leggbeinet har vridd seg. En nok så alvorlig sak med andre ord som ikke kan opereres uten videre. Vi regner med at "Mennesket" er frisk og klar til en ny sesong starter opp. I dag var han stand-in som keeper på treninga der han gjorde en fin figur med sitt engasjerte vesen.