Som avslutning før påskeferien ble det lagt opp til skidag på Kågen i dag. Totalt 13 stk la ut på tur.  Mens de fleste gikk på ski valgte Roger, Martin og Svenn å gå på fot. De to førstnevnte med snøbrett med, mens Svenn hadde slalomski på ryggen.

 

Fotballfamilien i SIK består av friskuser som kan mer enn å spille fotball. I tillegg til de nevnte spillerne var dagens lag representert med trenertrioen Jim, Øyvind og Øystein samt Kim-Fredrik. De øvrige var gamle storheter som Bjørn Pedersen, Roar Skallebø, Kjell-Arne Eriksen og Bjørn-Helge Pedersen. Sistemann har også spilt fotball, men ikke i SIK; Gøran Johansen har tidligere spilt for Finnsnes og var også med på turen.

Turen opp til Kågtind ble gjennomført i variabelt vær med både snøfall og tidvis solskinn. Toppen som er norges høyeste nord for Lyngsalpene med sine 1228 moh. ble besteget på vel tre timer etter jevn klatring uten lengre pauser.

Turen ned kan kalles et lite eventyr. Sjelden, om aldri, har turdeltakerne hatt like gode forhold for skikjøring. Gårsdagens snøfall gjorde at fjellet var helt uberørt. Det var dermed lagt for en flott kjøreopplevelse i nylagt pudder. At sola glimtet til på beste vis i det vi startet ned kan også sies å være svært gledelig!

Vel nede kunne vi med sliten, men fornøyd, konstatere at turen hadde vært vellykket. Med smil om munnen kjørte vi hjem fra Kågen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På toppen: Øyvind på toppen av Kågtind!

 '

Hele gjenget samlet på toppen. Skydekket er i ferd med å forsvinne og sola viser seg.