SIK er i dialog med to tidligere NIL-spillere. Den ene har spilt for oss både på aldersbestemt nivå og også i 2. divisjon. Steinar Bakke, opprinnelig fra Rotsund, har signalisert at han ønsker å spille for oss igjen, og trener med Tromsøgruppa. Bakke er under kontrakt med NIL i omlag en måned til. Det vil si at han senest blir spilleklar i slutten av mai.

Steinar har vært brukt flere plasser på banen tidligere, men har vært mest benyttet som stopper og som spiss. Bildet er hele 9 år, tatt på Levanger i 2003.

Johan Anders Logje har også spilt flere sesonger i Nordreisa IL. Logje kommer fra Kautokeino, og tilhører familien som har sitt beitedistrikt i nord-troms, nærmere bestemt Artni siida. Johan Anders er angriper med nese for mål. Hans hurtighet og teknikk vil kunne skape stortrøbbel for enhver forsvarer i 4.divisjon.

Videre er klubben i dialog med en spiller som planlegger å flytte hjemover nærmere ferien. Også dette er en gammel bekjentskap for publikum. SIK-nett kommer tilbake med mer!