Av Øystein

Siden vi har kamp kommende lørdag trener vi alternativt siste torsdag før kamp. Dette innebærer som regel rolig joggetur med påfølgende svømming i bassenget.

Siden vi i dag var tidlig ferdig med treningen benyttet vi også anledningen til å gjøre noe sosialt i lag. I dag fikk vi brukt de små grå på harde spørsmål om forskjellige tema. Omtrent 30 personer var torsdag kveld samlet til quiz-kveld på hotellet.

Vi delte oss i to, et forsvarslag og et angrepslag. Forsvarerne kalte seg "Vi e usikker!" og besto av Pål, Ronny, Kim, Svenn og Tore. Angriperne var mer offensive og tok navnet "Attack" og bestod av Reidar, Michael, Øystein og Øyvind. Etter to omganger à 25 spørsmål var det angriperne som kom best ut av våre lag.

Riktignok var de rutinerte ringrevene maaange hakk over oss ungfolene. John-Karstein(bildet) og hans lag gikk seirende ut med et imponerende resultat. Men så har jo mannen levd omså kor lenge og er ennå ikke blitt dement. Det samme gjelder for øvrig flere på hans lag - de gamle har mye kunnskap!

SIK-nett gratulerer vinnerne og gir et klapp på skuldra til "Vi e usikker!". Bedre lykke neste gang!