Etter en tett duell på Polleidet minnet nesen til Olsen mer om ei rundkjøring enn en bein strekning, men de som kjenner hardhausen er ikke overrasket over at han spilte hele kampen. For utenforstående kan jeg beskrive vår stopper når det kommer til smerteterskel:

Siden 1999 har Ronny spilt de fleste kampene til SIK, med unntak av noen få suspensjoner for gule kort og jobb(reise). Denne sesongen har han spilt samtlige minutt, til tross for flere episoder som ville fått de fleste til å kaste inn håndkleet.

Etter å ha hatt verk i ei skulder i sommer måtte Ronny oppsøke lege. Da hadde han trent et par uker og spilt kamp med dette verket. Legen kunne fastslå at skuldra hadde vært ute av ledd! Medspillere og trenere hørte ikke en eneste klage. Før hjemmekampen mot Salangen tok han en avgjørelse om å fjerne ei visdomstann. Med kjeften full av sting og kjeven kraftig opphovnet spilte han hele kampen - det gikk helt fint i følge han selv. Han reiv kun opp et par sting i munnen! I går var han i Tromsø og brøt på plass nesen etter den nevnte episoden i Lyngen. Ronny beskriver smerten som noe han ikke unner sin verste fiende. Kampen til helga skal spilles sier han - med en tapebit på nesen for det psyskiske. Ingen grunn til å betvile stopperkjempens tilstedeværelse med andre ord! På toppen av det hele har han ikke et eneste kort i 2008! Slå den! - Rå men fair beskriver Olsen, som er rå i duellspill på en fair måte.

Vi har nevnt Håkon og Roger som har operert sine knær tidligere i sommer/høst. I dag kunne en fornøyd Pål rusle ut fra sykehuset i Hammerfest med sitt kne operert. Alt gikk fint ifølge han selv og han vil kunne belaste kneet uten krykker om et par dager. Et oppløft for vår back som ikke har rørt seg siden vinterseriekampen mot Skånland tidlig i vinter.

En annen SIK-spiller som tåler mye juling er Morten. Til helga er Morten usikker pga en betennelse i kroppen. Vi håper han får dette ristet av kroppen og at han er klar til kamp så snart som mulig! God bedring Mulla!