Etter halvspilt første omgang på Storslett måtte vår stopper ut med skade. Han hadde da måtte ta telling et par ganger før han innså at dette ikke går.

Ikke bare knakk han opp nesen i situasjonen der NIL fikk straffe. På en påfølgende dødball kræsja han med keeper, der han fikk kneet i siden. Olsen prøvde å fortsette, men kjente at han ikke maktet å løpe. Årsaken var grei; han hadde punktert og slått lungen ut av posisjon!!

Tirsdag fant han ut at han måtte oppsøke lege og det var der han fikk påvist dette. Han ble da sendt til UNN i taxi og havnet rett på akuttmottaket hvor de undersøkte skaden.

Ronny ligger nå med slanger koblet til lungen og etter forholdene har han det bra. Han håper å bli utskrevet fra UNN på lørdag, slik at han rekker kampen hjemme. Denne gangen finns det ingen mulighet for at vår bauta spiller!

I en kommentar til SIK-nett forteller Olsen at han kan begynne å trene på mandag om alt går bra. Videre sier han at han håper på ei god treningsuke og forhåpentligvis en god match borte neste helg.

Vi ønsker god bedring!