Jenten fremstår som virkelig spillesugne og lysten på å vise sæ frem. Med en knallhard og offensiv spillestil så vant de også dagens kamp 7-0, slik som tilfelle va i gårsdagens kamp. Dagens målscorera va Ulrikke med hele 4! Stine 2 og Solveig 1. Som mange nok har registrert, så har dem fått leke sæ litt i regn i dag, uten at det la noen som helst form for demper på spillegleden.

Det her resultatet betyr at jenten allerede er klare for 16delsfinalen allerede. SIK spiller kamp i morgen klokken 12.00 mot Sykkylven. Vinneren av denne kampen blir puljevinnere. SIK nett vil komme med resultat og annen info så snart som mulig etter kampslutt.

Kampen i dag starta så seint som klokken 18.00, så at vi har dette referatet så tidlig ute som før klokken 19.00 er vi svært glad for, all takk til Roar Skallebø som fortløpanes hold oss oppdatert på hva som skjer. Uten noen som helst form for "stikk" til hverken lokal- eller regionalavisen her, så viser det seg at det er hos SIK nett man får den beste oppdateringen på hvordan det går med SIK sitt jentelag m/følge i Oslo.

Dagen i dag blei, som antyda i går, brukt til shopping. For tenåringsjente så er vel Karl Johan med sine butikka, og nærliggende shoppingsentre, reine mekka.

I et annet innlegg her på siden har vi brukt litt plass til Svineinfluensaen. Dette er noe som man ikke bruker energi til å tenke på, men også alle fra Skjervøy som er der nede tar sine forhåndsregl. Eksempler på dette er å desinfisere hender før man spis osv.