Av Øystein

Etter å ha nedsablet Mjølner på Aronnes med 6-3 i dag kan Alta IF slippe jubelen løs. Seieren betyr at de neste sesong skal spille i adeccoligaen mot Sandefjord, Sogndal og andre storheter. Bodø/Glimt blir muligens også motstander neste år, men for landsdelen får man håpe at de vinner kvalikken og ikke minst at Tromsdalen berger seg.

Øyvind har i år, som foregående år, vært Alta's lagkaptein og vært sentral i sin rolle som midtstopper. Seieren deres i dag gjorde at deres motstander Mjølner må ta steget ned til 3.divisjon sammen med Hammerfest og Harstad. Odd-Karl Stangnes har spilt høstsesongen i Hammerfest, men klarte altså ikke å forhindre at de til slutt rykket ned etter en svært jevn nedrykksstrid.

Dermed berget IF Skarp plassen sin, noe vi i SIK må være fornøyd med. Om Tromsø's eldste klubb hadde rykket ned ville de spilt i TiTo-serien til neste år og i utgangspunktet vært en soleklar favoritt til å rykke opp igjen - da med årets mannskap. Tor Magne Oppheim har vært bidragsyter for Skarp i den sterke høstsesongen der de har plukket med seg hele 29 poeng!

SIK-nett gratulerer Øyvind og Alta IF med opprykket!!